EYEHATEGOD, IAMDISEASE – 8. 5. 2018 @ Klub Gromka

  • Nastopajo: EYEHATEGOD, IAMDISEASE
  • Zvrst: sludge

  • Predprodaja: spletna prodaja

ŠKUC KSB in Buba predstavljata:

EYEHATEGOD, IAMDISEASE

Torek, 8. maj 2018 ob 21h, Klub Gromka, Ljubljana

Temeljno ime, začetniki in osrednji liki glasbenega stila sludge so gotovo EYEHATEGOD. Njihov zvok se masti v (doom) metalu, hardkoru ter južnjaškem rocku, iz New Orleansa so v 90-ih letih poleg EHG v svet ponesli in “popularizirali” sludgeovski princip še bendi Crowbar, Acid Bath in Soilent Green. Maja bodo Eyehategod prvikrat v živo zarogovilili tudi pri nas, uverturo pa (jim) bodo zagodli domači somišljeniki, napadalni hibrid Iamdisease.


EYEHATEGOD
(sludge – ZDA)

Gnus, samodestrukcija, droge, revščina in vsesplošna mizantropija. Karakteristike zvočne kanalizacije, ki ji pravimo sludge. Zvrst, katere frekvence so v zadnjih letih večkrat močno pretresale Gromkine zidove kot tudi notranje organe nič hudega slutečih poslušalcev. Zato se spodobi, da se na točki opustošenja pojavijo eni izmed samih sludgerskih generalov, EyeHateGod. Bi sludge obstajal tudi brez njih? Nedvomno. A bi bil tako omamno ogaben? Težko.

SPLET:
eyehategod.ee
www.facebook.com/OfficialEyeHateGod
https://eyehategod.bandcamp.com


IAMDISEASE
(jeza – SLOVENIJA)

Za pridih avtohtonega nelagodja nam bodo Iamdisease s svojim besnim opevanjem človeških grozot odprli vrata v svet zvočnega smrada.SPLET:
www.facebook.com/iamdisease/


KONCERTI